Viktig information - Open Universe!

Tänk på att inte ta något erbjudande från någon leverantör innan allt är klart med migreringen.

Anledningen till att det inte är möjligt för slutkunder att aktivera sig innan migreringen är för att adresserna inte finns tillgängliga för tjänsteleverantörer förän jag har lyft migreringsspärr i våra system.

Varför denna spärr finns är för att det inte får aktiveras några tjänster under själva migreringsdagen som kan påverka konfiguration och övergången till Open Universe samt att det inte är optimalt för slutkunder att beställa tjänster innan migreringen är klarrapporterad då det finns stor risk för att tjänsterna inte hoppar igång pga. olika anledningar som i din tur leder till att slutkunder ringer till tjänsteleverantör och ett felärende skapas. Det finns även risk för att boende ringer dig med frågor.

Genom att vänta tills att migreringen är klar och adresser migreras in till Open Universe så kommer vi att kunna undvika felärenden och handhavande fel.

När migreringen är klarrapporterad av mig kommer slutkund kunna koppla in dator via nätverkskabel direkt mot CPE och då komma in på Open Universe portalen, beställa tjänst och då få igång tjänsten direkt.

 

Etiketter: bredband tv

Senaste nyheter

Nyhetsarkiv